Lejligheden

Lejligheden er beliggende på det idylliske La Tercia Resort i naturskønne omgivelser. Resortet byder på mange forskellige sportsfaciliteter, så som tennis, udendørs bowling, basket, fodbold og meget andet.

Der er naturligvis også store flotte poolanlæg, hvor en forfriskende dukkert er at anbefale.

Uden for resortet finder man mange forskellige golfbaner og området byder på alt fra badestrande til bjergvandring.

Penthouse med masser af plads både ude og inde

Lejligheden er nænsomt indrettet og byder bl.a. stilfuld møblering, lækkert sofasæt på tagterrassen, flotte havemøbler, weber gasgrill, fladskærm, dvd-afspiller m. masser af film, musikanlæg, opvaskemaskine, aircondition, vaskemaskine, diverse spil og strandudstyr, håndklæder, sengelinned etc. etc. Kort sagt; her er alt hvad man har brug for til en god ferie.
Og med 6 sengepladser fordelt på 3 soveværelser, er her god plads til hele familien.

Lejligheden byder endvidere på fuldautomatisk klimasystem, med mulighed for både at varme og køle.

Derudover er der central støvsugerenhed, strygejern og strygebræt.

Stuen

Stuen indeholder spisebord med plads til 6 personer, sofaarrangement og reolsystem med fladskærm, dvd-anlæg og musikanlæg. Fra stuen er der direkte adgang ud til den store altan, hvorfra den fantastiske udsigt over pool og bjergene kan nydes.

Køkken

Fuldudstyret køkken med god arbejdsplads og alt i udstyr. Opvaskemaskine, ovn, brødrister, appelsinpresser, elkoger, køleskab og fryser mv. Fra køkkenet er adgang til en lille altan med vaskemaskine.

Soveværelser

Master-soveværelse

Det største soveværelse indeholder 1 dobbeltseng, indbyggede skabe, sengeborde samt kommode. Der er således masser af skabsplads til det medbragte ferietøj.
 

Andre soveværelser

Udover master-soveværelset, er der 2 andre soveværelser. Det ene med 2 singlesenge, som enten kan sættes sammen til en dobbeltseng eller skilles ad til 2 enkeltsenge. Det sidste og mindste soveværelse indeholder en lille dobbeltseng (140 x 190 cm). Perfekt til børn og unge. Begge soveværelser indeholder indbyggede skabe med god plads til tøj osv.

To badeværelser

Fra det store soveværelse er der direkte adgang til det største badeværelse med karbad, bidet og naturligvis toilet. Det andet badeværelse ligger i tilknytning til de to andre soveværelser, og indeholder brusekabine, bidet og toilet.

Altan med fantastisk udsigt og egen tagterrasse på 100 kvm.

Fra stuen er der adgang til den store altan på ca. 20 kvm, hvorfra udsigten over bjergene, eftermiddagssolen og solnedgangen kan nydes. Fra altanen er der direkte adgang til den imponerende tagterrasse på intet mindre end 100 kvm. Tagterrassen er indrettet i højeste standard med flotte havemøbler og sofasæt – således det varme klima kan nydes i dejlige omgivelser.